Villanytűzhely bekötés

Teljes körű villanytűzhely beüzemelés szolgáltatásunkkal állunk budapesti és környéki ügyfeleink rendelkezésére.
Márkától és gyártótól független, szakszerűen beüzemeljük új és használt villanytűzhelyét.

Cégünk vállalja régi villanytűzhely cseréjét, illetve új villanytűzhely bekötését Budapest összes kerületében, és fővárosunk vonzáskörzetében.
Hagyományos, kerámialapos, indukciós, különálló és beépített villanytűzhely, villanysütő beüzemelését egyaránt végezzük.

Villanyszerelő munkatársaink a villanyóra kismegszakítójának cseréjétől az elektromos főzőlapok, kerámialapok beszabásán keresztül nem csak a villanytűzhely biztonságos és kompromisszummentes működését, de a garancia jegy érvényesítését is biztosítják.

Az Ön igényeihez és időbeosztásához alkalmazkodva próbálunk időpontot ajánlani az újonnan vásárolt, vagy használt villanytűzhelyének üzembe helyezésére. Sok esetben a megrendelés napján be tudjuk üzemelni új konyhai berendezését.

Akár telefonos, akár e-mailes megkeresés esetén órára pontos időpontot ajánlunk a munka kivitelezésére, így nem kell hosszasan várakozni kollégánkra.
Munkatárunk pontosan érkezik, és az Ön igényeit szem előtt tartva, gyorsan és körültekintően el a villanyszerelési munkákat.