Teljes lakás / ház átkábelezése

Cégünk Budapest összes kerületében teljes körű villanyszerelés szolgáltatást, innovatív műszaki megoldásokat nyújt az épületvillamosság területén.
Megkeresés után néhány munkanapon belül ajánlunk időpontot egy ingyenes helyszíni felmérésre, mely alapján készítünk egy személyre szabott, tételes árajánlatot.
A helyszíni felmérést meggyorsíthatja a lakás alaprajzának egy példánya, valamint érdemes átgondolni a kapcsolókat, konnektorokat, tv-t, telefont, internet kiállásokat, és egyéb elektromos berendezéseket. Már a helyszíni felmérés alkalmával is ötletturna, praktikus tanácsokkal látjuk el, ezzel is segítve Önt a használhatóbb, otthoni tervezésben és kialakításában.

Az épületvillamosság minden területére nyújtunk megoldást a kor követelményeinek megfelelően, valamint az Ön igényeinek megfelelően. Kor műszaki megoldásokat, könnyen áttekinthető technológiát biztosítunk a lakó és épületek elektromos kivitelezéséhez.
Nem csak erősáramú rendszerek kiépítésével, hanem riasztó berendezések szerelésével, gyengeáramú hálózatok kivitelezésével, telefon, kaputelefon, tv és számítógép hálózatok kiépítésével is foglalkozunk.